• Stukadoorsbedrijf Egaal
  • 7 augustus 2018
  • nieuws

Heeft u overal gezocht naar een stukadoor die werkzaamheden verricht tegen een betaalbare prijs? Stop nu met zoeken, en maak contact met Stukadoorsbedrijf Egaal!

Stukadoorsbedrijf Egaal is een jong en dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is op het gebied van pleister- en sierwerk. Wij zijn gevestigd te Den Haag en zijn lid van Aannemers in Den Haag. Wij hebben als overige werkzaamheden: diverse ruimtes behangklaar maken, gladpleisteren, schuurwerk verrichten, verder ook nog restaureren van oude plafonds, reparatie en aanhelen en nog veel meer. Wij werken met de beste materialen en gereedschappen, zo leveren wij werkzaamheden met de hoogst haalbare resultaten.

Stukadoorsbedrijf Egaal voert diverse werkzaamheden uit in o.a Den Haag, Zoetermeer, Rijswijk, Voorburg-Leidschendam, Wassenaar, Leiden, Rotterdam en het Westland. Dus hebt u al eerder gezocht naar een stukadoor en er geen gevonden of bent u voor een teleurstelling komen te staan? Geen nood meer want stukadoorsbedrijf Egaal heeft voor u de beste oplossingen voor elk probleem.

Offerte aanvragen?

Neem contact met ons op

U kunt ons op het volgende telefoonnummer bereiken: 070 – 32 38 553 of vul online een offerte aanvraag in met het formulier