dekorputz
  • Stukadoorsbedrijf Egaal
  • 30 april 2019
  • nieuws

Badkamer Stucen

U bent op zoek naar een klassieke decoratieve wandafwerking? Dekorputz aangebracht door Stukadoorsbedrijf Egaal is wat u zoekt! Dekorputz is een klassieke sierpleister die ook wel bekend is als granol.

Dekorputz is een sierpleister die grof van korrel is en varieert van 2 tot 3 mm. Wij kunnen deze op diverse manieren aanbrengen voor een strak en klassiek resultaat. Doordat Dekorputz hard en duurzaam is, heeft het geen onderhoud nodig en kunt u zorgeloos genieten van deze decoratieve wandafwerking.

Wij van Stukadoorsbedrijf Egaal zorgen ervoor dat uw kamers weer van een frisse uitstraling worden voorzien en er weer jaren tegenaan kan. Bel of mail voor een afspraak met de specialisten van Stukadoorsbedrijf Egaal voor een vrijblijvend advies of prijsopgave!

Stukadoorsbedrijf Egaal voert diverse werkzaamheden uit in onder andere Den Haag, Zoetermeer, Rijswijk, Voorburg-Leidschendam, Wassenaar, Leiden, Rotterdam en het Westland.

Offerte aanvragen?

Neem contact met ons op

U kunt ons op het volgende telefoonnummer bereiken: 070 – 32 38 553 of vul online een offerte aanvraag in met het formulier