raapwerk
  • Stukadoorsbedrijf Egaal
  • 30 april 2019
  • nieuws

Raapwerk

Raapwerk is de benaming voor het vlak stucen van een grove ondergrond. Denk daarbij aan een gemetselde muur die later voorzien moet worden van een decoratieve wandafwerking zoals dekorputz, spachtelputz of barok. Bij raapwerk is het erg belangrijk om op locatie te bekijken wat er nodig is om voor u de wanden weer strak te krijgen.

Belangrijk is voor stukadoorsbedrijf Egaal om te weten wat u als doel heeft om dan samen tot het gewenste resultaat te komen. Wilt u de wanden alleen sausklaar hebben of moet er nog een sierpleister als eindafwerking komen. Soms is het zelfs onmogelijk om de muur in een keer af te maken en dan moet er op een goede manier een tweede laag aangebracht worden. Als deze tweede laag niet goed word aangebracht zal deze zeker na enkele jaren los gaan zitten. Wij zullen altijd een goed advies geven en ten alle tijden duidelijk maken aan u als klant wat de beste oplossing is.

Stukadoorsbedrijf Egaal voert diverse werkzaamheden uit in onder andere Den Haag, Zoetermeer, Rijswijk, Voorburg-Leidschendam, Wassenaar, Leiden, Rotterdam en het Westland.

Offerte aanvragen?

Neem contact met ons op

U kunt ons op het volgende telefoonnummer bereiken: 070 – 32 38 553 of vul online een offerte aanvraag in met het formulier