ornamenten plafond renoveren
  • Stukadoorsbedrijf Egaal
  • 30 april 2019
  • nieuws

Renovatie ornamenten plafond

U wil de oude ornamenten in uw huis restaureren? Stukadoorsbedrijf Egaal is gespecialiseerd in de renovatie van uw ornamenten plafond.

Wij van Stukadoorsbedrijf Egaal zijn gespecialiseerd in de renovatie en het vervaardigen van plafonds in de oude authentieke stijl. Het renoveren van oude ornamenten plafonds is een specialisme en vergt veel ervaring. Stukadoorsbedrijf Egaal kan u daarbij helpen en adviseren! Van het handmatig trekken van plafondlijsten tot het gieten van ornamenten tot een modern stukwerk. Het ontwerpen en vervaardigen van moderne plafondlijsten is ook mogelijk, vraag naar de mogelijkheden! Tevens voeren wij modern stukwerk uit. Wij stucen voor zowel particulieren als bedrijven. In overleg met u kunnen we nieuwe plafondlijsten ontwerpen en vervaardigen.

Stukadoorsbedrijf Egaal voert diverse werkzaamheden uit in onder andere Den Haag, Zoetermeer, Rijswijk, Voorburg-Leidschendam, Wassenaar, Leiden, Rotterdam en het Westland.

Offerte aanvragen?

Neem contact met ons op

U kunt ons op het volgende telefoonnummer bereiken: 070 – 32 38 553 of vul online een offerte aanvraag in met het formulier