stucpleisterwerk
  • Stukadoorsbedrijf Egaal
  • 30 april 2019
  • nieuws

Sierpleisterwerk

Met sierpleisterwerk van Stukadoorsbedrijf Egaal worden uw wanden van een fraaie decoratieve structuur voorzien. Door onze jarenlange ervaring zijn we zeer bekwaam in alle soorten van sierpleisterwerk De sierpleisters waar wij gebruik van maken zijn onder andere Spachtelputz, Dekorputz en Barok.

Maar indien u specialere wensen heeft, hebben wij daar in de meeste gevallen ook een antwoord op. Sinds vorig jaar zijn we in de regio Zuid Holland een van de aangewezen specialisten op het gebied van Frescolori.

Dit is een sierpleisterwerk met een zeer bijzondere en moderne uitstraling. De sierpleisters hebben diverse structuurkorrels: van zeer fijn voor een gladde afwerking tot wat grover voor een ruwere afwerking. Door de verschillende korrelgroottes is het dus mogelijk om uiteenlopende effecten te creëren, die weer zorgen voor een frisse uitstraling in uw huis.

Stukadoorsbedrijf Egaal voert diverse werkzaamheden uit in onder andere Den Haag, Zoetermeer, Rijswijk, Voorburg-Leidschendam, Wassenaar, Leiden, Rotterdam en het Westland.

Offerte aanvragen?

Neem contact met ons op

U kunt ons op het volgende telefoonnummer bereiken: 070 – 32 38 553 of vul online een offerte aanvraag in met het formulier