Stukadoor den haag
  • Stukadoorsbedrijf Egaal
  • 30 april 2019
  • nieuws

Stukadoor Den Haag

Voor werkzaamheden aan de wanden van een nieuwe woning of bedrijfspand, huurt u vakkundige en ervaren stukadoors van stukadoorsbedrijf Egaal.

Wij zijn de deskundige op het gebied van stucwerk in de regio Den Haag. Wij doen onder andere pleister- , schuur- , restauratie- en voorbereidend werk. Bij ons kunt u rekenen op kwaliteitswerk waarvan u nog jaren zult genieten. Aangezien bij stucwerk enkele factoren zoals de ondergrond, laagdikte, materiaal enz. van belang zijn, is een prijsopgave pas mogelijk na een oriëntatie op uw locatie.

Bij het pleisteren worden muren voorzien van een pleisterlaag, zodat ze Egaal en sausklaar worden. Verder kunnen wij sierpleisters zoals Spachtelputz of Dekorputz aanleggen. Wanden van badkamers en keukens bewerken wij zodanig, dat ze gereed zijn voor de tegelzetter. Restauratie en reparatie van muren en bijhorende lijsten en ornamenten doen wij ook.

Stukadoorsbedrijf Egaal voert diverse werkzaamheden uit in onder andere Den Haag, Zoetermeer, Rijswijk, Voorburg-Leidschendam, Wassenaar, Leiden, Rotterdam en het Westland. Traditionele- en moderne stucwerkzaamheden worden professioneel verricht door stukadoors van stukadoorsbedrijf Egaal. Voor meer informatie, kunt u bellen op het nummer 06 -148 755 77.

Offerte aanvragen?

Neem contact met ons op

U kunt ons op het volgende telefoonnummer bereiken: 070 – 32 38 553 of vul online een offerte aanvraag in met het formulier