wand afwerken
  • Stukadoorsbedrijf Egaal
  • 7 augustus 2018
  • nieuws

Voor een strakke wandafwerking bent bij Stukadoorsbedrijf Egaal op het goede adres. Al het wandwerk wordt met uiterste zorg door onze stukadoors behandeld. Om een strakke wandafwerking te verkrijgen behandelen we de muren eerst voor.

Belangrijk voor een goede wandafwerking is het voorbehandelen van de muur. Scheuren netjes uithakken en opvullen. Voor een goede wandafwerking is het ook van belang dat de muren worden voorbewerkt met een primer voor een scheurvrije en goed dekkende laag. Hierdoor voorkomen we scheurvorming en krijgt u een wandafwerking die voldoet aan onze eisen van perfectionisme.

Het is ook mogelijk dat we alleen een pleisterlaag aanbrengen dit gebeurd dan ook vaak in nieuwbouwwoningen, waarbij de wand word gepeisterd en glad afgewerkt. Stukadoorsbedrijf Egaal voert diverse werkzaamheden uit in o.a Den Haag, Zoetermeer, Rijswijk, Voorburg-Leidschendam, Wassenaar, Leiden, Rotterdam en het Westland.

Offerte aanvragen?

Neem contact met ons op

U kunt ons op het volgende telefoonnummer bereiken: 070 – 32 38 553 of vul online een offerte aanvraag in met het formulier